Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Παίξε Γέλασε

Πρόγραμμα Νοεμβρίου 2013


Έτοιμος και ο Νοέμβριος!!! Δραστηριότητες και χαμόγελα, μυρωδιές και εικόνες. Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό… Οι Τρίτες συνεχίζουν μόνο για τους μικρούς μας φίλους από 18 έως 36 μηνών. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή για όλα τα παιδάκια από 18 μηνών έως…… Σαββατοκύριακα μόνο για γιορτές, πάρτι και χαρές. Επιλέξτε δραστηριότητες, τηλεφωνήστε μας και δηλώστε συμμετοχή! Σας περιμένουμε!!!








Τρίτη 12/11: Με τη βροχή θα παίξω, γαλότσες και αδιάβροχο θα φορέσω. Εμένα η βροχή δε με τρομάζει, φθινόπωρο κι αν είναι δε με νοιάζει. Να φοράς γαλοτσάκια ή αδιάβροχο! Και αν δεν έχεις δεν πειράζει… (παιχνίδια κίνησης)

Τετάρτη 13/11: Ομπρελίτσα μαγική θα με φυλάει από τη βροχή και έλα δίπλα μου να μπεις, τη βροχή μη φοβηθείς! (κατασκευή)

Πέμπτη 14/11: Από χώμα και νερό σκαντζοχοιράκι δημιουργώ! Θα έχω πολλά υλικά, αγκαθάκια μαλακά. (πηλός - κατασκευή)

Παρασκευή 15/11: Γλυφιτζουράκια διαφορετικά, σοκολατένια ή λευκά, θα στολίσουμε με χρώματα, καρδούλες και πολλά ζαχαρωτά! (Ζαχαροπλαστική)

Τρίτη 19/11: Η επιτυχημένη ομάδα του αυθεντικού παιχνιδιού συνεχίζεται και περιμένει νέα μέλη στο Παίξε Γέλασε. Φανταστείτε έναν άμεσο, αυθόρμητο τρόπο παιχνιδιού που δημιουργεί συναισθήματα εμπιστοσύνης ασφάλειας και αποδοχής.  Μέσα από κινητικές ασκήσεις θα χαλαρώσουμε, θα αυτοσχεδιάσουμε και κυρίως θα διασκεδάσουμε. Ένας υπέροχος τρόπος για τα παιδιά να μάθουν το σώμα τους και τις κινητικές του δυνατότητες και για τους γονείς να αφεθούν, μακριά από σκοτούρες και άγχη. Απευθύνεται σε παιδιά 18-36 μηνών και στους γονείς τους. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τον Αντώνη Μπέρτο - ερμηνευτή χοροθεάτρου και ψυχολόγο.

Και………Ο «Γλυκούλης»………. έρχεται………

Τετάρτη 20/11: ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ!!! Ελάτε να στολίσουμε το δεντράκι μας! 1000 φωτάκια, στολίδια πολλά, ραβδάκια χρυσαφένια μαζί μας συντροφιά!

Πέμπτη 21/11: Εφημερίδες, κουρελάκια μα και ψαλιδάκια! Κόβω και κολλάω στο χαρτί, όπως μου βγει! (κολλάζ)

Παρασκευή 22/11: Γλυκά ζεστά Χριστούγεννα! Παραμύθια με τη Σάσα Βούλγαρη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Παίξε Γέλασε, με ζεστή σοκολάτα, κουλουράκια και μαξιλαράκια. Και τα παιδάκια… από 3 έως 133 ετών, πιο μικρά ή πιο μεγάλα δε θα χωράνε! Ώρα έναρξης: 17:00. Είσοδος: 8,00 ευρώ

Τρίτη 26/11: Κύκλος γίνομαι και κλείνω, ήλιος, αγκαλιά και άλλα πολλά! (κατασκευή - κίνηση)

Τετάρτη 27/11: Σπανάκι και τυράκι, φύλλο για αγκαλιά, έτοιμο το σαλιγκαράκι! (Μαγειρική)

Πέμπτη 28/11: Χρώμα στο χαρτί για ζωγραφική, σχέδιο ελεύθερο με χριστουγεννιάτικη βροχή!

Παρασκευή 29/11: Ελάτε όλοι, μπείτε στο χορό, γιορτή μεγάλη ξεκινά, είναι κοντά… Εκπλήξεις, παρουσίαση προγράμματος Δεκεμβρίου 2013, κληρώσεις, δώρα για όλα τα παιδάκια! Χριστούγεννα φτάνουν…. Με τους τυχερούς του Δεκεμβρίου πάρα πολλούς… (θεατρικό παιχνίδι)

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν 18:30.
Εισιτήριο εισόδου: 5,00 ευρώ το παιδάκι, εκτός τις Παρασκευής 22/11, που είναι 8,00 ευρώ!


Και μην ξεχνάμε… τα Χριστούγεννα έρχονται!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου