Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τι συμβαίνει στο Παίξε Γέλασε αυτή την βδομάδα;;;...





Τρίτη 21/1: Κουκουτά-Κουκουτά… Που είναι; Ψάξε να το βρεις!
Έρευνες δείχνουν ότι τα παιχνίδια κρυφτού ενισχύουν τις συνδέσεις ανάμεσα στα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τετάρτη 22/1: Η δική μου η παλάμη είναι αυτή; Μα πως μοιάζει έτσι στο χαρτί; Πριν νομίζω ήταν πιο μικρή… Θα την στολίσω και για μέτρο θα την κρατήσω! (κατασκευή)

Πέμπτη 23/1: Χάντρες διαφορετικές, ξύλινες και πλαστικές, στο σπαγγάκι θα περάσω, το πρώτο βραχιολάκι του χρόνου για να φτιάξω!(κατασκευή)

Παρασκευή 24/1: «Οι τέσσερις εποχές ή αλλιώς…»
Ένα παραμύθι για την αγάπη! Ένα ταξίδι στις τέσσερις εποχές, στα τραγούδια και τα έθιμα του τόπου μας. Δραματοποιημένο παραμύθι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τη συμμετοχή των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά συμμετέχουν τραγουδώντας, παίζοντας μουσική και χορεύοντας μαζί με τους ηθοποιούς… Γίνονται κομμάτι της παράστασης βιώνοντας πολλά από τα έθιμά μας!

Περίληψη έργου: Ένα μικρό αγόρι χάνει το ένα του παπούτσι. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε παπούτσι. Είναι τα χαρούμενα παπούτσια που του χάρισε η νονά του. Έτσι έχει χάσει τη μισή χαρά… Ένα λουλούδι το συμβουλεύει πως για να ξαναβρεί όλη τη χαρά πρέπει να βρει την παντοτινή αγάπη… Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του… Θα περάσει μέσα από τις τέσσερις εποχές, θα γνωρίσει φίλους και θα μάθει για την πραγματική φιλία και αγάπη. Θα βιώσει ελληνικά έθιμα ξεχασμένα και θα τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια για κάθε εποχή…
Μουσικά όργανα ζωντανά: λαούτο, ούτι, βιολί, μπαγλαμαδάκι , κρουστά.
Για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και πάνω…
Ώρα έναρξης: 19:00
Εισιτήριο εισόδου: 7, 00 ευρώ το παιδάκι.

Όλες οι δραστηριότητες ξεκινούν 18:30 εκτός της δραστηριότητας 24/1.

Το εισιτήριο εισόδου για όλες τις δραστηριότητες είναι 5,00 ευρώ το κάθε παιδάκι εκτός της δραστηριότητας 24/1.

Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής!

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου