Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ





Ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει για μια ακόμα χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!
Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 σας προσκαλούμε στο Αποκριάτικο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φλέμινγκ στις 11:00 πμ. με πολύ μουσική και χορό. Θα μοιραστούν χαρταετοί και σοκοφρέτες ΙΟΝ στους μικρούς μας φίλους και θα τους διασκεδάσουν ανιματέρ.
Την Καθαρή Δευτέρα , 3 Μαρτίου 2014, προσκαλούμε τις οικογένειες της πόλης μας για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε τρία μέρη από τις 11 το πρωί:
·        Στο Πάρκο Ναυαρίνου θα μας διασκεδάσει μουσικό συγκρότημα με παραδοσιακά τραγούδια και χορευτικό και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα δωρεάν φουσκωτά παιχνίδια. Θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα.
·        Στο Πάρκο Χαλικάκι θα υπάρχει dj με τραγούδια της Αποκριάς για το παραδοσιακό γλέντι και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Πίτερ Παν» με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά της πόλης. Η διάρκεια της παράστασης είναι 50 λεπτά.
Θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα.
·        Στις 12:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης γιορτάζει τα Κούλουμα με το δικό του μοναδικό τρόπο, διοργανώνοντας παραδοσιακό γλέντι στον Προφήτη Ηλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699 και στο 210-9970128.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου