Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ANIMATION


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης προσκαλούν τους μαθητέςνα πλαισιώσουν το τμήμα ANIMATION.
Η πρώτη γνωριμία θα γίνει στις 9/11/2014 (17:00-19:00), κατά τη διάρκεια της ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ και το σεμινάριο θα έχει θέμα το ΒΥΘΟ.



Το animation είναι η τέχνη που δίνει "ψυχή" (anima) σε απλά, καθημερινά αντικείμενα. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μια ταινία που θα αναφέρεται στο βυθό και τα πλάσματα (πραγματικά ή φανταστικά) που ζουν σ' αυτόν.

Θα χρειαστούμε ανακυκλωμένα υλικά όπως χαρτιά, χαρτόνια, πλαστελίνες, ψαλίδια, μαρκαδόροι, κόλες κι ότι άλλο μπορεί να φέρει ο καθένας.

Με κέφι, μεράκι και πολλή χειροτεχνία θα φτιάξουμε έναν φανταστικό κόσμο και θα κινηματογραφήσουμε μια μικρή ταινία. Μόνο με τη φαντασία μας και τη βοήθεια μιας φωτογραφικής κάμερας θα "δώσουμε" ζωή στα χαρτόνια, τις πλαστελίνες και άλλα μικροαντικείμενα. Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται καμιά τεχνική γνώση και κανενός είδους εξοπλισμός!



Η Πρόεδρος                                                                                                                          Ο Υπεύθυνος

Αγγελική Καρατζίκα                                                                                                             Τάσος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου