Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση για το Σχολείο

Το Σχολείο μας ομόρφυνε!!!
 
Μετά από πολλές επαφές και πιέσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στους υπεύθυνους στο Δήμου και με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, πετύχαμε την ανακατασκευή των τουαλετών, το βάψιμο του Σχολείου, την επισκευή της μόνωσης μεταξύ του Γραφείου Διδασκόντων και της τελευταίας αίθουσας διδασκαλίας, το κλάδεμα των δέντρων και των φυτών στα παρτέρια.
Φέτος ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα κάνουν μάθημα με σωστές συνθήκες. Τα μωσαϊκά θα τριφτούν ώστε να μην γλιστρούν και οι κουπαστές της σκάλας θα επισκευαστούν. Τέλος, θα γίνουν παρεμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια.

Αγαπητοί φίλοι,
Το μό
νο που πρέπει να κάνουμε εμείς και τα παιδιά μας, είναι να διαφυλάξουμε το χώρο του Σχολείου μας και να τον διατηρούμε καθαρό.
Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε, μαθητές και γονείς, ότι το Σχολείο αποτελεί χώρο μάθησης, χώρο γνώσης και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ας δώσουμε εμείς πρώτοι το καλό παράδειγμα.
Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο, για το προσωπικό του ενδιαφέρον, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη, για την κατανόηση αλλά και επίλυση των προβλημάτων του Σχολείου μας και τέλος την κ. Χριστίνα Σερέτη, Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που στέκεται αρωγός τόσο ηθικώς όσο και υλικώς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε και μέσα, μάλιστα, από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Καλή Σχολική Χρονιά - Καλή αρχή σε όλους.
 
 
Το Δ.Σ.
 
 
 


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου