Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παραμύθι των Χριστουγέννων

Η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διέυθυνση της Μάτας Κατσούλη, φέρνει τα Χριστούγεννα στο θέατρο Ολύμπια!

Για δέκα μόνο πρωινές παραστάσεις, από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ θα ζωντανέψει στη σκηνή του Θεάτρου Ολύμπια το «Παραμύθι των Χριστουγέννων», σε μια παράσταση όπου η μουσική συναντά το σκηνικό θέαμα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Από ένα παλιό, ξεχασμένο σεντούκι γεμάτο παραμύθια που βασίζονται στις πασίγνωστες ιστορίες των αδερφών Γκριμ -των γερμανών παραμυθάδων που κρύβονται σε κάθε παιδική ψυχή- ξεπηδά το «Παραμύθι των Χριστουγέννων» μαζί με παραδοσιακά κάλαντα, λυρικά χορωδιακά από διάσημες όπερες και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες των Τσαϊκόφσκι, Μπρίττεν, Γκρούμπερ κ.ά.

Τη δραματουργική επιμέλεια των κειμένων της παράστασης έχει η Σάσα Βούλγαρη η οποία συμμετέχει επί σκηνής ως η «Κυρά των Παραμυθιών», η μυστηριώδης γυναίκα που θα βοηθήσει τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας της ΕΛΣ να φέρουν πίσω στην καθημερινότητα των ανθρώπων τα παραμύθια.

Την Ορχήστρα της Παιδικής Σκηνής θα διευθύνουν ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και η Μάτα Κατσούλη, η οποία διευθύνει επίσης και την Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ.
To τηλεοπτικό σποτ της παραγωγής από σήμερα στις τηλεοράσεις μας.


Απόκλειστικός Χορηγός: ΟΤΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου