Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Παιδικά και νεανικά βιβλία για Χρόνια Πολλά!‏





Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Διανύουμε τον πιο γιορτινό μήνα του έτους κι έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Οι πιο λαμπρές γιορτές του χρόνου πλησιάζουν και ένα βιβλίο παραμένει το καλύτερο δώρο για όλους, μικρούς και μεγάλους!


Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με περισσότερα από 3.000 βιβλία και πάνω από 800 e-books, θα βρείτε βιβλία για αναγνώστες από 1-101 ετών! Χριστουγεννιάτικα βιβλία εικονογραφημένα, με παιχνίδια, με ήχους, με κινούμενα μέρη, πολύχρωμα εικονογραφημένα βιβλία, φανταστικά graphic novels και υπέροχα βιβλία παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας. Σίγουρα θα βρείτε πολλές επιλογές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τα Χριστουγεννιάτικα βιβλία μας θα τα βρείτε και σε όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου.


                                   

                                   
                                   
* Επισκεφθείτε την έκθεση που λειτουργεί έως τις 28 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Γ. ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ αφιερωμένη στον κ. Τριβιζά με τίτλο «ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ - Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζα».


Για περισσότερες επιλογές δώρων και βιβλίων, ξεφυλλίστε τον κατάλογο με τα χριστουγεννιάτικα βιβλία και το περιοδικό των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
             


  




Σας αρέσει το θέατρο; Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τα παιδιά σας για τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση της Ομάδας Κοπέρνικος με τίτλο «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή». Η παράσταση προτείνεται για παιδιά 5-9 ετών.

Λάβετε μέρος στην κλήρωση έως τις 18 Δεκεμβρίου, με ένα κλικ εδώ!




Οι γιορτές είναι η καλύτερη περίοδος για δημιουργικό παιχνίδι! Σας προτείνουμε μια απλή και πρωτότυπη κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας από τον συγγραφέα Χρήστο Δημόπουλο και το βιβλίο ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Δείτε τις οδηγίες!     



           


Και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το site μας www.psichogios.gr, για να μαθαίνετε τα πάντα για τα βιβλία και τους συγγραφείς μας, μέσα από book videos, κριτικές αναγνωστών, συνεντεύξεις, δημοσιεύματα, και να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας μέσα από τις εκδηλώσεις και τα blogs τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου